RO Study
👤
Bogdy29
Bogdy29
18-11-2016
Limba română
a fost răspuns
ce enseamna Hiat va rog am nevoie urgent
Răspuns :
Hanganusonia27
Hanganusonia27
18-11-2016
hiatul este intalnirea a doua vocale pronuntate succesiv, facand parte din silabe diferite
de exemplu : "aeroport" -> a-e-ro-port : a si e formeaza un hiat, deoarece sunt doua vocale un langa alta, dar pronuntate in silabe diferite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Alcatuit O Mica Compunere Din 4-5 Propozitii Incluzand Cuvintele:imparat,cetati,intelept,prieteni.
Conjugati La Toate Modurile Personale Ale Verbului,urmatoarele Verbe:a Cobora
Construiește O Frază Alcătuită Din 2 Propozitii In Care Sa Existe O Propoziție Subordonată Completiva Directă, Introdusă Prin Adverbul Relativ Cum
Ajutor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡..............................................
Письменно Ответьте На Вопросы. Подчеркните Приложения В Ваших Ответах 1)Какие Хурналы Вы Читаете? 2)На Какой Реке Расположена Бендерская Крепость? 3)какую Поэту
3 Propozitii Cu Verbe La Infinitiv Si 3 La Supin Repede .
Apreciaza, Printrun Enunt, Rolul Pneumococului In Viata Omului. VA ROG MUUUUUUUUUUL IMI TREBUIE URGENT. Dau Coroana
Urgent !!!!!!! Va Rog
Text Impodobirea Bradului. VA ROOOG DAU COROANA ! Scuze Am Scris Mate De Fapt Romana . Dar Nu Mai Pot Schimba .
Extrage Din Dicționar Cinci Substantive De Genul Feminin. Alcatuieste Cu Ele Propozitii