👤
a fost răspuns

Buna!
Săptămâna viitoare vom face un fel de proces la școală...vom fi împărțiți pe grupe . 1 grupa avocaților nefumatorilor -cei care țin cu cei care nu fumeaza- 2 grupa avocaților fumătorilor -cei care țin cu cei care fumează - si 3 judecători -cei care vor pune întrebări avocatilor si vor decide procesul- .. eu fac parte din 1 grupă , a celor nefumatori,,,,, ce vreau de la voi sunt niste răspunsuri logice pe care presupuneti ca le vor pune judecători, să faceți un fel de discurs . Eu m-am gândit că putem să punem si niste defecte a fumatului pe care le putem integra în acel discurs...Merai! Dau coroniță si 35 puncte

Răspuns :

Buna ziua Instanta ! Sunt avocat X si am decis sa ma prezint in fata dumneavoastra pentru un subiect ce a fost discutat de multe ori . Fumatul . Acest Hobby ca altfel nu am cum sa ii spun scapa de sub control incat clientul meu a fost nevoit sa ii dea in judecata pe fumatori . Legea Anti-Fumat . Conform acestei legi toti oamenii care fumeaza in spatiile deschise vor fii amendati ! Dar , clientul meu se plange ca respectivi fumatori inca fumeaza in spatiile inchise din cluburi , restaurante si locul in care acesta lucreaza . Dar mai important , ce stim noi despre fumat ? Ca distruge plamanii , poate aduce cancerul esofagului , plamanilor , stomacului si poate aduce bronsita cronica . Eu fiind nefumator sunt complet sanatos dar daca e sa facem o analiza medicala unui om care a fumat de la varsta de 16 ani el avand 30 de ani vom vedea cat de afectat este plamanul cat si esofagul . Dat faptul ca fumatul este nesanatos si chiar fatal si avand in vedere tot ce am spus , declar ca fumatori ar trebui complet izolati de cei ce nu fumeaza . Un alt argument pe are as putea sa il aduc la Curtea Suprema este ca Fumul pe care fumatori il emana este toxic si pentru cei ce au probleme medicale poate fi fatal sau chiar mortal !