RO Study
👤
Student2016
Student2016
18-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvintele sunt in chenarul galben
Răspuns :
Dragosmarian24
Dragosmarian24
18-11-2016
regionalisme: piste (codri), multamesc, incongiurara, a tabari, a se inchina, ispravnic, gres, spariet
arhaisme: saneata, flinte ,obora, a ingiosit, spariet, lancer
coroana plsssss
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună.Ajutațimă Vă Rog Frumos Urgent!Foarte Urgent!De Clasa 5.Cei Numai Care Stiu Engleza.Nu Care Nu Stiu Si Apoi Spune Ca Mie Mia Trebuit Puncte.....Vă Rog!
•produsul A Doua Numere Consecutive Este Întotdeauna Multiplu De........... Și De ........... .•produsul A Trei Numere Consecutive Este Întotdeauna Multiplu De.
Aflați Numerele A, B, C, Știind Că A : B = 143, B.c=195 Și A C=165.DAU COROANĂ
Dau Coroană!!!!!Va Rog Frumos Ajutați-mă!!!!!
Explicati Citatele: Compune Sălbatic, Nedisciplinat, Curat! Scrie Ce Îţi Vine Din Adâncurile Sufletului Tău. Cu Cât Mai Nebunesc, Cu Atât Mai Bine! Fii Întotdea
Urgent, Va Rooooooog!!!!
În Rombul ABCD, M(<BAC)= 22°30' Și Înălțimea Are Lungimea De 25 Radical 2 Cm. Calculaţi:a) Perimetrul Rombuluib) Aria Triunghiului ABDVa Rog Mult Ajutatima!
Cerința După Ce S-a Terminat Școala, Gigel S-a Apucat De Rezolvat Probleme De Informatică Și A Găsit Următoarea: Fie Un Triunghi Dreptunghic. Știindu-se Lungimi
Calculeaza :123 × 3 ; 243×2 ; 132×3 ; 234×2
O Florăreasă Are În Florărie 100 Fire De Garoafe, Cu 30% Mai Multe Fire De Trandafiri Decât Firele De Garoafe Şi Cu 50% Mai Puţine Fire De Gladiole Decât Fire