La mulți ani, strigă patru din Charlie a intrat în camera lui dimineața devreme. El a început să deschidă nervos prezent doar, un deliciu Wonka. Nici un semn al unui bilet de Aur! Charlie zâmbi cu tristețe: "Să-l împărtășească"! "Noi nu ar visa de ea!", Strigă. "Bucurați-vă de bomboane!", A anunțat în acea seară constatare ziar încă două bilete de aur. A fost "Al treilea Bilet," citit dl Bucket, găsit de ra adora Violet Ea Dl guma de mestecat, dar când a auzit despre bilete Wonka, ea a trecut la batoane de ciocolată, în speranța de izbitoare noroc. acum, ea se întoarce la guma de mestecat. mama mea spune că nu e de lady Loo mesteca tot timpul, dar eu nu fac sunt de acord acum lucrez la recordul mondial:.!. bucata de guma care dureaza cel mai lung Inainte de aceasta, 1 folosit pentru a schimba piesa mea de guma in fiecare zi am folosit pentru a lăsa pe unul dintre butoanele noastre ascensor Următoarea persoană care. a venit de-a lungul și a apăsat butonul de luat meu gumă vechi la capătul degetului lor. Ha!
Sper ca te.am ajutat,astept coroana!