RO Study
👤
Magdagaftoi16
Magdagaftoi16
17-11-2016
Chimie
a fost răspuns
MULȚUMESC DACĂ MĂ AJUTAȚI!!!!
Răspuns :
Chiovarimonica
Chiovarimonica
17-11-2016
daca se adaug apa se dilueaza
C%=md/ms×100 md=5g
se adauga apa 50g
ms =md+m apa
in 50g sol avem 5g zahar diferenta ,45 e apa
ms=md+mapa +mapa adaug=5+45+50=100
C=md/ms ×100 C=5/100×100=5%
asa cred eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Vă Rog....
"V. Written Production... Use Your Knowledge To Describe Interesting Facts/details About Objects From The far Reaches Of Our Planctary Neighborhood. (5-7 Lincs)
4. În Diagramele Următoare, În Cercul De Deasupra Este Scris Produsul Numerelor Din Cer- Curile De Sub El. Completează Cu Numerele Care Lipsesc. 325 15 36 8 12
Un Copil A Creat O Poveste Noi Trebuie Sa Facem Încheiere. Eu O Sa Pun Ultimele 2 Fraze. Găinușa Cârcotașa Îl Supără Ca Nu A Reușit Să- L Încânte Pe Stapan. La
11 Mihai Are 96 De Lei, Ana De 4 Ori Mai Mulți, Iar Lonel - De 3 Ori Mai Putini Decât Ana. O Bicicletă Costă De 5 Ori Mai Mult Decât Suma Pe Care O Au Copiii. A
Află Necunoscuta C × 9 + 8 × 7 = 49 ÷ 7
Sunt Un Număr Impar De 4 Cifre Mai Mare De 7000.cifra Zecilor Este Treimea Cifrei Unităților De Mii.cifra Sutelor Este Dublu Cifrei Zecilor. Suma Cifrelor Mele
Enumeră Cinci Învățături Creștine Dau Coroana
Subliniază În Mod Diferit Predicatele Verbale Și Pe Cele Nominale Din Următoa- Rele Texte: i-ar Fi Plăcut Să Fie Al Doilea Copil Al Familiei Ca Să Aibă Un Frat
Pe O Tablă Sunt Scrise Patru Numere Reale. Matei Constată Că, Oricum Ar Alege Unul Dintre Acestea, Dacă Îl Înmulţește Cu Suma Celorlalte Trei, Obtine 12. Care S