RO Study
👤
Sebipop123
Sebipop123
17-11-2016
Matematică
a fost răspuns
ce este expresia numerica
Răspuns :
Ioana488
Ioana488
17-11-2016
Adica numere unul dupa altul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Folosind Formule De Calcul Prescurtat: (√5-2)la Ptrat +(v7-3)*(3+√7)=
Intr-o Punga Sunt Cutii Cu Ciocolata.Daca Fiecare Cutie Contine Cate 10ciocolate ,din Cite Cutii De Acelasi Fel Au Fost Scoase?a)8ciocolate;b)25;c)135;d)841 Ci
Va Rog Imi Alcatuiti Trei Propozitii Cu Verbul A Lua In Germana Va Rog Frumos E Asa Greu Dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns
Cuvintele Care Vi Le Dau Sunt Amestecate Si Sunt In Engleza:1.tesesw2.grbahemur3.locohtace4.thogod5.granoe Ceuji8.cei MraecUrgent Dau Coronita!!
Am Depus La O Banca 3000000 Lei Cu Dobanda De 16% Pe An.ce Suma Va Contine Depozitul Dupa Un An?
Distanta Dintre Locuinta Alinei Si Locuinta Claudiei Este De 25 Kilometri Luni La Ora 9 Alina A Plecat Cu Bicicleta Spre Claudia Deplasanduse Cu O Viteza Medie
Dau Coroană , E Foarte Urgent !
Aş Vrea Şi Eu Traducerea Acestor Propoziții În Franceză : 1. Ea Plecase In Strainatate Si Ii Parea Rau.2. El Facuse Multe Greseli.3. Ea Invatase Poezia.4. Frate
Se Considera Functia F:(1, +∞) → R, F(x) = (x+2) / (x-1). Determinati Coordonatele Punctului Situat Pe Graficul Functiei F, In Care Tangenta La Graficul Functi
Ma Gândesc La Un Număr. Îl Impart La 7,adun 6 Suma Obținută O Înmulțesc Cu 2,iar Din Produsul Obținut Scad 24, Obținând 100.la Ce Număr M-am Gândit