RO Study
👤
Nucu2
Nucu2
17-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Analizeaza gramatical cuvintul eram clasa a 4
Răspuns :
Cipriciprian110
Cipriciprian110
17-11-2016
eram = predicat verbal exprimat prin verbul ,, a fi'' , timp trecut , persoana I , numarul singular ( sau plural , depinde de context ) , forma afirmativa.
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Felul Adjectivelor (propriu-zise Sau Provenite Din Alte Parti De Vorbire):-inalt-mare-uriasa
Cind O Sursa De Lumina Poate Fi Considerata Punctiforma?
Trb Sa Aflu Masa Moleculara : M=Mg3(PO4)2
Scrieti Va Rog In MAXIM 5 Randuri Rezumat La Asta :Odata, Cu Mult Timp In Urma, Un Rege Si O Regina Locuiau Intr-un Orasconstruit Pe Apa. Ei Aveau Trei Fiice Fr
Ziceti-mi Va Rog In Nume Comun Care Be Creeaza Impresia Ca Personajul Poate Exista Si In Realitate. Mersi
Precizati Pentru Fiecare Dintre Inecuatiile Urmatoare Numarul A=-1 Este Solutie :a) X+2>0; B) 4x+9<0; C) 8x+5<sau Egal 0; D)-x+4>sau Egal 0 ; E)√5x+
Afla Pe "x" Din Egalitatile : 580-x-120=93
Ajutatima Va Rog.Imi Trebui Enut Cu Cuvintele:a Lua La Rost::a O Lua Din Loc::a Lua Fiinta.Va Multumesc
Excuse Me.i Ve Been Wiating For Half An Hour ..Can I Order Now,please?yes,of Course.I'llget You A Menu.Sorry To Keep You Waiting.Are The Eggs Free-range?Yes,th
Cine Ma Ajuta La Matematica La Ex 4,5,9 Pag 46 De Clasa A 7exercitiul 4: D) Aflati Valoarea Numarului Real M, Pentru Care -3 Este Solutie A Ecuatiei:-9mx+8(3m-4