RO Study
👤
Adynutza29
Adynutza29
17-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Scrie ca doi factori numarul 20
Răspuns :
Denisgt75
Denisgt75
17-11-2016
4 x 5 , 2 x 10 , 19 + 2 , 10 + 10 am dat mai mult exemple .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
99-pcte Raspunsul Corect Compunere Catre Un Prieten Francez Daniel 10-12 Randuri!
Intr-o Livada Sunt Meri Si Peri.Perii Ocupa 2 Supra 7 Din Intinderea Livezii , Iar Merii 4 Supra 7 Din Intinderea Livezii. a.)Ce Parte Din Intinderea Liveziiocu
Vreau Si Eu Doua Propoziții In Care Cuvântul Noi Sa Aibă Funcția De Pronume Personal Si Adjectiv ,iar O Sa Aibă Funcția De Pronume Personal Si Articol Nehotărât
Care Numerals Sung In:Sunt Cinci Degete La O Mana Si Nu Seamana Unul Cu Altul?
Radical Din 1 ? Cat Este?
Analizati Adjectivele Din Textul Urmator: Strada Era Pustie Si Lumea Parea Adormita , Fiindca Lampile De Prin Case Erau Stinse Sau Ascunse In Mari Globuri De St
O MACARA CU PUTEREA MOTORULUI DE 8 KILOVATI RIDICA UNIFORM IN SUS UN CORP CU 12M/MIN. CARE ESTE MASA CORPULUI
FIUL SI FICA AU VARSTA SUMELOR CU 49 DE ANI MAI MICA DECAT SUMA VARSTELOR PARINTILOR LOR. BAIATUL ESTE CU DOI ANI MAI MARE DECAT FATA IAR SOTUL CU UN AN MA
Cat Cantareste O Ladita Goala Daca Plina Cu Cireste Cantareste 14 Kg ,iar Pe Jumatate Plina 8 Kg.Va Rog Frumos Rezolvarea Sa Fie Rara Radical Deoarece Nu Am Inv
Raspunde La Intrebarile: Cate Doimi Reprezinta Doua Patrimi? Cati Intregi Se Pot Forma Din Zece Cincimi? Ce Fractie Dintr-un Metru Inseamna 1 Dm? Andreea Cumpa