RO Study
👤
Andazaharia
Andazaharia
17-11-2016
Matematică
a fost răspuns
f:D-R, f(x)= radical din 2x-1
Răspuns :
Zant
Zant
17-11-2016
radical din 2x-1 >=0
=> 2x-1 >=0
2x>=1
x>=1/2
=> D= [1/2; infinit)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 330.Jumatatea Primului Numar Este Cu 3 Mai Mare Decat Sfertul Celui De-al Doilea Numar.Care Sunt Cele Doau Numere?
Vreau Si Eu Propozitii Cu Cuintele:politicos,ingrozit,pretinde,captiv,a Examna,ciudat.
Ma Ajutati Sa Fac O Compunere In Care Sa Arat Ca Poezia ,,Noapte De Iarna"de George Toparceanu Este Un Pastel.? Va Rog Mult E Urgent.
Salut! Sunt Nou Pe Aici ... Am O Problema La Chimie! Vedeti Voi Ni Sa Dat Cate Un Subiect Din Variantele De La Bac. Intrebarea Este Urmatoarea:1.Calculati Masa
Intr-o Cutie Sunt De 5 Ori Mai Multe Creioane Colorate Decat Creioane Negre. Mama Ii Da Celor 3 Copii Cate Un Creion Negru Si Cate 3 creioane colorate.acum In
Ce Fel De Subordonate Sunt Propozitiile Din Acesta Fraza: " Harap-Alb Cum Il Aude Horaind,iese Afara Incetisor Si,cand Il Croieste Odata Cu Sabia Pe La Mijlocul
Cum Transform Substantivele,,ghiocel,masina,martisor'' In Adjective????? :)
Imaginativa O Intanplare Prin Care A Trecutun Copil Care A Nesocoti Sfatul Paritilor
Identificati Figurile De Stil Din Textele Date : a) Dragu-mi Era Satul Nostru Cu Ozana Cea Frumos Curgatoare Si Limpede Ca Cristalul , In Care Se Oglindeste Cu
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Bicicleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10%,ajungand Sa Coste 264 Lei.Determinati Pretul Initial Al Bicicletei.vr