RO Study
👤
Selenagomez3
Selenagomez3
17-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna fragmente logice ?
Răspuns :
PinkCupCake
PinkCupCake
17-11-2016
adica niste fragmente care se leaga intreele adica au inteles
Answer Link
Mirelapavel1
Mirelapavel1
17-11-2016
Fragmente logice inseamna un fragment dintr-un text care are ceva legat cu logica.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiţi 3 Enunţuri In Care Un Verb La Gerunziu Să Aiba Functia Sintactica De: Atribut Verbal, Complement Circumstantial De Timp, Complement Circumstantial De
Fm(x)=mx^2+2(m-1)x+m-1,,,,,,. Sa Se Determine M E R Astfel Încât Vârfurile Parabolelor Asociate FM Sa Fie Deasupra Dreptei Y=2
Fie P, Q, R Mijloacele Laturilor Triunghiului ABC. Stiind Ca Perimetrul Triunghiului ABC E Egal Cu 18 Cm, Determinati Perimetrul Triunghiului PQR
Alege O Carte De Povesti Si Scrie Cuprinsul Ei Pe O Foaie De Hartie
Explica Foflosirea Virgulei In Versurile : Ori Pe Crestele De Munte / Joc De Trasnete Rotunde, / Scurgerea Cocorilor , /pacea Inaltimilor
O Scrisoare Catre Catelul Tau!! P.S:eu Nu Am Cățel!de Aceea Nu Stiu,si Nu Am Simțit Acele Sentimente Pentru Animale
Cum Se Descompune X²+40? Pt Ecuatia: X+3 Supra X-4 Minus X-3 Supra X+4 = X²+40 Supra X²-16
Compara, Folosind Semnele Corespunzătoare (<;=;>). a) 3 Km.....3000 M 4000 Cm......60 Dam b) 65 Dal......6500 Cl 930 Cl.......93 Dal c)300 Hm.......30.000
Un Biciclist Parcurge 900 Metri În 3 Minute .Dacă El Pastreaza Aceeasi Viteza ,cati Km Va Parcurge Intr-o Ora?
Bunicul A Arat In Prima Zi O Patrime Dintr-un Teren . A Doua Zi Inca Doua Optimi Din Acelasi Teren . Ce Parte Din Teren A Ramas Nearata?