RO Study
👤
Deea477
Deea477
17-11-2016
Limba română
a fost răspuns
5 antonime va rog frumos
Răspuns :
Condurutadelya1
Condurutadelya1
17-11-2016
mare-mic
vara-iarna
frumos-urat
zi-noapte
alb-negru
Sper ca te-am ajutat,coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna. Imi Poate Spune Si Mie Cineva Un Plan De Idei Pentru Sobieski Si Romanii De C. Negruzzi?
Vreau Sh Eu Bauturi Nealcolice Este Pt La Technologie Nu Raportati Sau Stergeti Este Prt Scoala!!
Pentru Expunerea Lucrarilor De La Abilitati Practice Si Desen Clasa A IV A A Folosit Un Panou Cu Perimetrul De 680cm.Lungimea Panoului Este De Trei Ori Mai Mare
Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Predicatele : a Fost -Pv era Frumoasa-P N a Spus PV intrecu PV porunci PV
Alcatuieste Propozitii In Care Verbele Stralucesc,a Apus,voi Astepta Sa Fie Predicate Si Sa Ocupe Locuri Diferite
Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Credincios
Imi Puteti Da Idei De Compuneri In Care Sa Fie 5 Adverbe, 3 Numerale Si Multe Adjective? Tema E La Alegere...Multumesc Mult!
Puteti Sa Imi Dati Exemple De Lacuri,limane Si Lagune Din Zona Litorala? Si Daca Se Poate Si O Scurta Prezentare A Acestora?
Comentati In Jumate De Pagina Un Proverb Care Doriti: Dati-mi Un Punct De Sprijin Si Pun Pamantul In Miscare. Prin Spatiu, Universul Ma Cuprinde, Ma Inghite Ca
La Un Magazin , Orezul Este Ambalat In Pungi De Cate 12 Kg Iar Vanzatorul Are La Dispozitie O Balanta Si O Greutate De 2 Kg .Cum Poate Face Vanzatorul Cantarire