RO Study
👤
Gheci
Gheci
17-11-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza verbului putea
Răspuns :
Georgevasile892
Georgevasile892
17-11-2016
Putea - verb predicativ, personal, Conjugarea I (1), modul indicativ, timpul imperfect, persoana a III a ( a 3 a), numarul sg. , Functie sintactica de P.V. ( adica predicat verbal)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede, Vă Rog Cele 4 Subpuncte, Dau 20 P La Fiecare Și Coroniță , Plsss!
DAU COROANA VA ROG!!! URGENT!!O Echipa De Muncitori Avea De Reparat O Sosea Pe Lungimea De 72km, In 4 Zile. In Prima Zi Ei Au Reparat 2 Pe 9 Din Lungimea S
Buna La Toti Am Nevoie De Slogan Pentru Echipa De 15 Oameni Cu Numele Echipei VALLHALA Ajutor Pls Nu Imi Intra In Cap
Rescrie Textul Urmator, Corectand Greselile De Orice Fel:Am Vazuto Pe Gina În Parcul În Care Neam Rătăcit Acum Câteva Zile. Era Cu Părinții Săi Și Cu Niște Cole
Conjugam Substantivele : A Vana , A Croi , La Tote Modurile Si Timpurile Invatate In Clasa A V A Va Roggg
Plzz Dau Coroana!!!!!!!!!!
3. Se Consideră Funcția F: R → R,f(x) = -x- 1. A) Arată Că F(-2) · F(0) = -1. B) Determină Distanţa De La Punctul M(1, 0) La Reprezentarea Grafică A Funcției F.
Va Rog Dau Coroana..
Asociaza Textul Robinson Crusoe Cu Un Alt Text Citit
Ce Crezi Că Este Țânțarul Din Text Ce Culore Predomina In Peisajul Prezentat De Poet Areloplanul De George Topârceanu Repedeeee Dau Inima