RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-11-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog aj ca imi trebuie maine
Răspuns :
Anastasiamoraru
Anastasiamoraru
17-11-2016
Umplând trecând învălmășeală
Answer Link
Burceaandra61
Burceaandra61
17-11-2016
Ies, începe , se reped, trec, intra.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti Propozitii Cu Ortogramele:odata/o Data, Intruna/intr-una, Deloc/de Loc, Deoparte/de O Parte, Altfel/alt Fel, Demult/de Mult.
Suplementul Unui Unghi Este 120 (de Grade).Complementul Acestuia Este.......... Va Roooogggg Sa.mi Raspundeti
DAU 30 DE PUNCTE va Rog Ajutatima Sa Inteleg Ce Sint : legatura Covalenta legatura Chimica legatura Metalica legatura Ionica
Construiti O Prop. In Care "curajos" Sa Fie Adverb . Ajutati·ma Va Rog!
Masuri De Modernizare A Transportului National Pentru A Reduce Poluarea Mediului Urgent Va Rog Minim 10 Propozitii Dau Si Coroana
Scrieti Un Eseu Cu Tema,,cine Este Pentru Voi Modelul In Viață (ex Mama,tata,bunica,un Cântăreț \cantareata )
Aura Are De Rezolvat In Vacanta 32 De Probleme.Ea Rezolva Cate 4probleme Pe Zi Si A Terminat Déjà 16 Probleme . In Cate Zile Va Termina Tema
Maria Imparte Cate 6 Perechi Din Incaltaminte In 4 Cuti .cate Perechi De Incaltaninte Erau
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele Des ,rau ,rece , Usor Sa Fie Adjective Si Adverbe REPEDE
Continuati Poemul Inceput Mai Jos Si Subliniati Atributele Care Sunt Epitete (HElp MEE!) "Daca As Fi O Pasare Albastra"... va Rog Imi Mai Trebuie O Strofa Compl