👤

Trebuie sa fac o scrisoare catre bunica(putin mai lunga) imi trebuie urgent+ca dau coroana!

Răspuns :

Catre bunica Draga bunica, vreau sa iti spun ca imi este atat de dor de tine... Abia astept vara sa vin la tine, sa ma iei in brate si sa imi citesti povestea preferata. Imi aduc aminte cand eream mic/a si ma luai in brate, si te jucai cu mine tot felu de jocuri imi este atat de dor de acele amintiri abia astept sa vin la tine si sa ni le amintim impreuna. Imi este dor de sfaturile tale care ma ajutau atat si in prezent cat si in viitor, imi este dor sa ma inveslesti cand sunt suparat/a, apoi sa inchei lundu-ma in brate strans. Te iubesc bunica mea cu suflet bun! Cu drag nepotul/nepoata ta! Cu pupici deosebiti!!! Sper ca te-am ajutat... Coronita?
scumpă bunicuță,am o deosebită plăcere să-ți scriu cîteva rînduri!!!Ce mai faci,cum o mai duci?A trecut ceva timp decînd nu ne-am văzut,de aceea aş dori să-ți trimit acesta cuvinte.Să ştii că la noi totul e bine,sîntem sănătoşi,părinții merg zilnic la muncă,eu la şcoală.'ve mai face cîinişorul,pisică?Sper că totul e bine.Planificăm în vacanță să venim în ospeție,pe curînd!!!Te iubesc!!!