RO Study
👤
Bibi738
Bibi738
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
imi faceti si mie o reclama despre o planta
Răspuns :
Andreigamerul786
Andreigamerul786
16-11-2016
Floarea soarelui este cea mai buna iti da seminte si ele sunt foarte bune.Cumparati cat mai sunt pe piata la pretul de 1,99. Va asteptam.Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC, Punctele E,F Si D Sunt Mijloacele Laturilor [AB], [AC] Si, Respectiv, [BC]. Daca AD Intersectat EF= {G}, Arătați Că [EG] Congruent [GF].
Pisicuta Alinei Mananca Intr-o Saptamana 700 G De ,kitekat Pentru Cate Zile Ii Ajung Mancarea Dintr O Cutie Ce Cantareste 500 G
Cum Se Calculeaza 1la 1 + 3la 2+ 3la 3+ ...... 3 La 2017
Va Rog Ajutatima La Aces Exercitiu!!!!Dau Coroana
Bună Am Și Eu O Problema De Mate Autobuzul Școlar Pleacă La Drum Cu 40 De Copii La Prima Stație Coboară Jumătate Iar La A Doua Un Numar De Copii Egal Cu Sfertul
Vladimir Are 48 De Timbre, Andrea Are Cu 6 Mai Puține Decât Vladimir, Iar Cristina Are De 6 Ori Mai Puține Decât Andrei . Cate Timbre Au Cei Trei Copii Impreu
Buna. Vreau Si Eu O Propoitie Cu Va Si Voi.
Compune Un Text Cu Titlul ,,Narnia- Tărâmul Înghețat '' .Dau COROANĂ !!!(Iar Nu E Urgent :3)
1. Present Perfect Or Past Simple? Find And Correct One Mistake In Each Sentence. a. I Had A Headache Since I Woke Up This Morning. _____________________. b. H
Scrie Prin Exercitiu Si Calculeaza