RO Study
👤
Dragomiroana260
Dragomiroana260
16-11-2016
Engleza
a fost răspuns
Rezolvati-mi va rog exercițiul!
Răspuns :
Holbani
Holbani
16-11-2016
1-larger
2-spaciously
3-expensive
4-bad sau (worse)
5-the smartest
6-as lovely
7-poor's
8-exchausted
9-better
10-younger
11-cheaper
12- poti sa pui ,,near”dar si ,,next to”
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ex 1 1,2,3 Va Rog Ajutați-mă Sunt Clasa A3a Ajutați-mă Acum Ca Sunt La Evaluare Și Mai Am 50 De Min
Să De Rezolve În R Ecuațiile: 1. 8(la Puterea X)= 16 2. 7(la Puterea 5x +6)=49 3. 9(la Puterea X) 2*3(la Puterea X)= 3
I. (25p) Sp 1. Media Geometrică A Numerelor A= √3 Şi B= 3√3 Este Egală Cu ... A. 4√√3 C. 6 5p 2. Soluția Pozitivă A Ecuației X²=18 Este Egală Cu ... D. 3 E. √√
Calculează Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi Știind Că Sunt:a) Direct Proporționale Cu 3, 7 Și 8.b) Invers Proporționale Cu 3, 4 Și 6.
6 (5p) În Tabelul Următor Sunt Prezentate Distanţe Dintre Orașe Din Ţară Care Pot Fi Parcurse Cu Trenul Sau Cu Automobilul: Bucureşti - Sibiu Bucureşti - Cluj N
Comunică Și Exprimă-ți Opinia! ⑥a) Cercetează Siglele Date. Explică Utilitatea Folosirii Lor. SBS= Subiect Simplu PV= Predicat Verbal SBM= Subiect Multiplu C=co
Text 2 Text 1 Enunţul Anul 5 Notează,,X" În Dreptul Fiecărui Enunţ Pentru A Stabili Dacă Este Adevărat Sau Fals, Bazându-te maţiile Din Cele Două Texte. pe Info
6. Alcătuieşte Un Enunţ Asertiv, În Care Substantivul Comun,,copil" Să Fie Complement Direct (1) Şi Un Enunţ Interogativ, În Care Pronumele Personal,,eu" Să Fie
Cazuri. 11. O Bilă Cu Raza De 6 Cm Şi Un Cub Cu Latura De 9 Cm Sînt Confecționate Din Acelaşi Material. Comparați Masa Acestor Corpuri.
Ex 3 Pag 79 Manual Franceză Booklet Clasa 5