RO Study
👤
Eli100
Eli100
16-11-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
dialog cu un instrument muzical -pianul
Răspuns :
Mihaelamihai10
Mihaelamihai10
16-11-2016
Pianul a intrebat contrabosul:
-Mai trebuie sa ne consumam energia?
-Eu cred ca da!raspunse contrabasul
-Dar eu nu mai pot!
-Nici eu,dar imi dau silinta.
-Bine,o sa-mi dau si eu silinta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Mă Ajutati Repede...am Nevoie De 3 Ghicitori Despre SATU MARE Dar Răspunsul Sa Fie SATU MARE VA ROG FRUMOS....:*
Am Nevoie De Cate Doua Ex Pe Substantive Formate Prin Derivare ,compunere Si Schimbarea Clasei Morfologice!!!va Rog!!!
1)Compune O Problema ,in Care Sa Folosesti: Numarul 4326; Treimea Numarului 4326.Rezolv-o ! 2)Corina Trebuie Sa Afle Un Numar Care Adunat Cu Dublul Sau Este 208
Intr-o Bibliotecă Pe Un Raft Se Găsesc 35 De Cărți, Pe Un Alt Raft Se Gasesc De 3 Ori Mai Multe Carti Decât Pe Primul Raft, Iar Pe Al Treilea Raft Se Gasesc Cu
Ioana,Ionuț,si Marius Trebuie Sa Planteze 2000 De Flori.Copii Au Plantat 214 Panseluțe Iar De 3 Ori Mai Mult.Iar Trandafirii Au Plantat Jumate Din Cel Al Pansel
Indicati Funcția Sintactica A Substantivelor Din Textul Urmator: Privesc Bradul De Crăciun,pe Care Tata L-am Pus În Balcon. Mirosul Rășini Îmi Aduce Aminte De P
Ma Ajuta Cineva Cu rezumatul Pt Vizita De Ion Luca Cragiale ?
Purtand Cofita Cu Apa Rece Pe Ai Sai Umeri Albi Rotunzori Juna Rodica Voioasa Trece Pe Langa Junii Samanatori A Spatiul Timpul Personajele In Text B Cate Un
DATI-MI SI MIE EXERCITII DE MATEMATICA CU CELE 4 OPERATII.....HARD
Aduna La Cincimea Numarului 500 Patrimea Numarului 840 .Scade Din Suma Obtinuta Produsul Numerelor 26 Si 9.Cat Ai Obtinut?