RO Study
👤
Spetru111
Spetru111
16-11-2016
Geografie
a fost răspuns
spuneți 10 state vărog la geografi vărog
Răspuns :
Andreigamerul786
Andreigamerul786
16-11-2016
Romania,America,Germania,Franța,Italia,Elveția,Rusia,Austria,Belgia,Olanda.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Urna Sunt 7 Bile Din Care Exact 4 Bile Sunt Albe.care Este Probabilitatea Ca Extragand La Intamplare Doua Bile,ambele Sa Fie Albe?
Cum Se Face O Rima? Si Daca Puteti Sa-mi Da-ti Si Examplu Va Rogg!!!
Remplacez Les Noms En Italique(cuv.subliniate) Par Les Noms Proposes:le Chemin Sur Lequel Nous Roulions Etait Mauvais:l'autoroute,ls Routes,les Sentiersvoila L'
Pretul Unei Bluze S-redus Cu 10% ,iar Dupa Reducere Bluza Costa 162 De Lei. Calculati Pretul Bluzei Inainte De Reducere
Vreau Si Eu Va Rog Frumos Urgent Va Rog Mult,mult De Tot :10 Reguli Care Trebuie Respectate Intr-o Sala De Spectacol!10 Reguli Care Trebuie Respectate Intr-un S
1)a)Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!:1)raportul A Doua Numere Este 3\5, Suma Lor Este 32. Cel Mai Mic Numar Este...(vreau Sa Imi Aratati Cum Se Rezolva)b)Raportul A
Completati Ecuatiile Reactiilor Chimice. Precizati Tipul Reactiei. H2SO4 + NaOH= .......+.....Ca + O2=.....MgCO3= MgO+......ZnS+ HCl= ......+ H2SNH3+ ...= NH4Cl
Transcrie Două Propoziii Subordonate Diferite Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: Profesorul Martin Maiden, Care A Introdus Anul Tre
Diferenta A Doua Numere Este 237,iar Cel Mai Mare Este 402.Afla Suma Numerelor
1.Efectuati Transformarile:a)53 Km=: : : : : : : : : : : :m;b)500 Cm=: : : : : : : : : : : :m0,037 Dam=: : : : : : : : : : : :cm;d)2,5 M2=: : : : : : : : : : :