RO Study
👤
Lavi68
Lavi68
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvintele se mânie,merinde
Răspuns :
Denimary
Denimary
16-11-2016
El se mânie după ce auzise vestea.
In cos sunt multe merinde.
Answer Link
Qwert23
Qwert23
16-11-2016
Ana se manie pe acel baiat.
Mama a facut merinde foarte bune.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Caractericat Poezia Lui M. Eminescu ,FLORILE ALBASTRE Dupa Urmatorii Parametro 1)tema Poeziei 2)motivele 3)simbolurile
Formați Numerale Ordinale De La Urm.numerale :1.34;2. 127;3. 256;4. 1200;5. 1988;6. 2010;.Imi Trebuie Urgent, Scrise Cu Litere...Mulțumesc Mult! !!!
Salut Puteti Sa Ma Ajutati la L. Romina ?o Srisoare Unei Rude ca So Feliciti Cu Ziua Ei De Nastere de 1pagina Varog. Urgent .Multumesk:)
Trei Copii Au Impreuna 216 Timbre.Cate Timbre Are Fiecare daca Primul Are De 3 Ori Mai Multe Decat Ceilalti Doi La Un Loc,iar Al Treilea Are Cu 20 Mai Multe De
Un Enunt Cu Cuvantul Casa ,casa Sa Aiba Sens De Familie
DTI-MI VA ROG IN JUR DE 20-30 DE EX PENTRU OLIMPIADA LA MTEMATICA CLASA 6-A ETAPA JUDETEANA SA FIE GRELE. OFER 87 DE PUNCTE
Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Un Text Argumentativ Despre Cunosterea De Sine,plecand De La Urmatorul Citat: ,,A Avea Un Ideal Inseamna A Avea O Oglinda" De Nichita
Ajutati-ma Va Rog Sa Compun O Poezie Cu Urmatoarele Rime-voiniceste Si Romineste
DTI-MI VA ROG IN JUR DE 20-30 DE EX PENTRU OLIMPIADA LA MTEMATICA CLASA 6-A ETAPA JUDETEANA SA FIE GRELE. OFER 87 DE PUNCTE
E Urgenta!Trebuie Sa Explic La Engleza Paragraful ,,Childhood Remains The Most Beautiful Period In People's Lives. '' URGENTAA!