RO Study
👤
George147
George147
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
ce cuvinte sunt substantive comune
Răspuns :
Buburuzanlorena
Buburuzanlorena
16-11-2016
substantivele comune sunt obiectele din jurul tau inafara de nume de persoana sau tara/oras/continent etc. ex:masa,telefon,televizor,priza,padure,caiet.imprimanta etc..
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Cat Da Acest Exercitiu Si Cum Se Face 2la Puterea28 : 4la Puterea 13 + 0la Puterea 3? 2.Jumatatea Numarului 2la Puterea 11? 3.Aratati Ca Numarul 2013+2(1+2+
Determinati Numerele De Forma Ab Barat, Stiind Ca Suna Cifrelor Sale Este 9 Si Rasturnatulsau Este Cu 45 Mai Mic Decat Ab Barat. Care Este Solutia, Va Rog Im
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Repede Definitia Latitudinii Si Longitudinii? Dau Coronita!!
Comenteaza Afirmatiile: cartile Pe Care Lumea Le Considera Imorale Sint Cele Care Ii Arata Propia Josnice
Clasifica Urmatoarele Corpuri Dupa Masura In Care Putem Vedea Prin Ele : Un Geam De Sticla O Coala De Celofan Aerul Din Camera Apa Din Pahar O Foaie De Tabl
Am Nevoie De O Idee Pentru O Compunere Care Se Numeste:"o Intamplare Amuzanta La Scoala"
Radical Din 25 Cat Face ?
Li+O2=? Zn+O2=? S+H2=? S+Mg=? S+Ca=? S+K=? S+Al=? S+Li=? S+Zn=? Cl2+H2=? Cl2+Mg=? Cl2+Ca=? Cl2+K=? Cl2+Al=? Cl2+Li=? Cl2+Zn=? F2+H2=? F2+Mg=? F2+Ca=? F2+K=?
Determinati Numerele De Forma Ab Barat, Stiind Ca Suna Cifrelor Sale Este 9 Si Rasturnatulsau Este Cu 45 Mai Mic Decat Ab Barat. Care Este Solutia, Va Rog Im
Ex 1 Scrieti Cate Un Enunț În Care Să Folosiți Sensul Diferit Al Fiecărui Cuvânt: Cer,mușchi,talpa,iute,minte,nouă..va Rogg Ex 4 Înlocuiți Cuvintele Subliniate