RO Study
👤
Daria72819
Daria72819
16-11-2016
Matematică
a fost răspuns
m · n=50. m=? n=? Va rog ajutați mă
Răspuns :
MariaSola
MariaSola
16-11-2016
10 ori 5 sau 5 ori 10
Answer Link
DDesteapta
DDesteapta
16-11-2016
m=1,2,5,10, 25, 50
n=la fel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Exercitiul Asta La Evaluare Nationala , Vad Ca Ne Dadea 2 Puncte Daca Scriam Asta , Dar Nu Am Scris Toata Aia Ci Doar E[x]=1 La Final Cand Am Terminat .....
Cum Adica Valoare Rotunjita La 2 Zecimale. Spunem Nr 34 Care Îmi Explica Ii Dau Coroana
De Ce Hemoragiile Nu Determină Scăderea Numărului De Leucocite, Sângele Conține Leucocite Si Prin Scăderea Lui Ar Trebuii Sa Scadă Si Leucocitele? Mă Puteți Aj
Argumentare Fabulă, 4 Trăsături, 2 Detaliate, Minim 150 Cuvinte. Dau Coroană.
Redacteaza O Compunere De 150-300 De Cuvinte In Care Sa Formulezi O Opinie Despre Afirmatia:,,Atitudinea Este Fereastra Ta Catre Lume".Va Rog Frumos,dau Coroana
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,6) Și B(2,3) . Determinaţi Distanţa De La punctul O La Punctul C , Unde C Este Simetricul Punctului A Față De
URGENT!!!!! Habar Nu Am Cum Sa O Fac
Se Supune Esterificarii Un Amestesc Echimolar De Etanol Si Acid Acetic Cu Masa De 1060g. Indicati Cantitatea De Acetat De Etil Obtinuta Daca Constanta De Echili
Se Consideră Dreptunghiul Abcd Cu Ab Egal 8 BC Egal 6 Să Se Calculeze Cosinusul Unghiului Ascutit Format Pe Diagonalele Dreptunghiului
Stiai De La Mama Ta Ca Va Indreptati Spre Granita Cu Franta Si Erai Tare Curios/curioasa Sa Admiri Ultimii Kilometri Din Spatiul German, Dar Ai Devenit Visator/