RO Study
👤
Mihacosmo
Mihacosmo
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna ,,tesatura de fir''?
Răspuns :
Florinainol
Florinainol
16-11-2016
,,Tesatura de fir" -
Produs textil obținut la războaiele de țesut prin încrucișarea în unghi drept a unor fire de urzeală și de bătătură; pânză, stofă sau alt obiect țesut din fire textile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Generozitate ,lacomie.Cu Perechea De Antonime Alcatuieste Un Enunt?
Scrie O Compuere In Care Sa Povestesti O Intamplare Traita La Scoala.Foloseste Cat Mai Multeverbe La Timpul Mai Mult Ca Perfect.
Identifică Termeni Din Câmpul Lexico-semantic Al Corpului.
Scrie Formele Verbului "a Lua" La Modul Conjunctiv,timpul Prezent,diateza Pasiva.
Pune Irmatoarele Verbe La Forma Negativa Si Observa Diferentele : A Dormi,de Retinut
O Compunere Despre Eroul Meu Preferat De Exemplu Mama!
Folosind Metoda Mersuluiinvers ,afla,pentru Fiecare Caz,numarul,stiind Ca: Scazanduse Numarul Din 8 654 Si Adaugansude 230 ,se Obtine Diferenta 2367
Comparati Caracterul Metalic Al Elementelor : Na Si Rb ; Mg Si Al ; Mg Si Ba ; Na Si Al Comparati Caracterul Nemetalic Al Elementelor : N Si F ; Cl Si I ; C Si
Relatează O Călătorie În Viitor. Descoperi Cu Stupoare Ca Esti In Anul 2040. Ce Simti? Ce Vezi? Cum Actionrzi? Ce - Ti Doresti?
Hei Ma Puteți Ajuta Cu O Scrisoare Către Moș Crăciun Despre Ce Îmi Doresc Eu Pentru Mediu?? Sa Fie Maxim O Pagină De Coala A4! Va Rog!!