RO Study
👤
Cad78
Cad78
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
La textul bunica cu ce este scris fiecare vers
Răspuns :
BrainlyDeny
BrainlyDeny
16-11-2016
Fiecare vers este scris cu epitete (expresii frumoase).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma!!! Ofer Multe Puncte!!FORMULEAZA ENUNTURI PROPRII IN CARE SA ILUSTREZI SENSUL TERMENILOR:ȚARAT,OTOMANI,REGIM COMUNIST.
Cum Arata Un Trapez Isoscel Cu Baza Mare?
Analizati substantivele Din Textele Care Uremeaza ,completand Pe Caiete rubricile Din Tabelul Dat:a) ,,Sunt solul Dragostei Si-al Urii.''b),,Noi Suntem cei
Cum Rezolv Ecuatia Simultana:y=x² +9x+6y=x+1y=?
Un Cawboy A Venit In Oras Vineri, A Stat Trei Zile, Dar S-a Intors Tot Pe Vineri.Cum A Reusit?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 800m.Afla Dimensiunile Dreptunghiului, Stiind Ca Una Din Laturi Este Triplul Celeilalte
Rezolvati Problema Prin Metoda Figurativa:Intr-o Turma Sint de 4 ori Mai multe Oi decit brumarii negre . Se mai stie Ca oi brumarii Sint Cu 180 Mai
Ce Imi Puteti Spune Despre Dreptate?Trebuie Sa Fac Un Referat Si Am Nevoie De Niste Idei!
Intr-o Clasa Sunt 29 Elevi.in Prima Luna De Scoala Elevi Au Primit 8 Note Iar Restul Cate 11 In Total Find 298 De Note In Catalog.cacti Elevi Au Primit 11 Note
Ce Este Epitetul ??PS : Explicatie Pentru Clasa A 5-a .....Si Ce Este Naratiunea ??PS : Tot Pentru Clasa A 5-a Repede , Am Concurs ( Comper )