RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cine a fost stapanul lui Colt Alb
Răspuns :
Antonia5sabau
Antonia5sabau
16-11-2016
stapanul lui colt alb a fost Wudon Scott
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Arate Ca Nu Exista Numere Naturale X Si Y Astfel Incat xla Puterea A Doua -100y=1988 va Rog Explicatia Pas Cu Pas
Ioana Se Gandeste Sa-si Cumpere Un Joc De Pe Internet, Dar Pentru A Avea Acces La El Trebuie Sa Afle Mai Intai Pretul. Jocul Costa O Suma De Lei. Daca La Acesta
O Secanta Intersecteaza Laturile Unghiului XOY De Masura 120° In A Si B, Iar Bisectoarea Lui In C. Prin C Se Duce Paralela La AO Care Intersecteaza Pe OY In D.a
Scrie 4nr Mai Apropiate De 6.000 Decât De 7.000
Victor Rezolva 63 De Probleme Dragoș De 7 Ori Mai Puține Iar Dan 23 De Probleme Câte Probleme Au Rezolvat Împreună Cei Trei Copii
Pentru Împrejumuirea Unei Curți În Formă De Pătrat Cu Aria De 27225m Pătrați Au Fost Amplasați Stâlpi Metalic La Distanță De 2,5 M Unul De Celălalt.Aflați Număr
Micsoreaza De 10 Ori Diferenta Dintre Nr 710si 610,475si 395
Ajutor,repedeva Rog1) Pe Planul Trapezului Isoscel ABCD Cu AD=AB=BC=12cm Si Măsură Unghiului A=120 De Grade Se Ridica Perpendiculara DP, DP=6cm.Calculați Distan
Am Si Eu Nevoie De Cateva Informatii Despre Rolul Cloroplastului In Procesul De Fotosinteza.Va Rog Mult , Am Mare Nevoie. Multumesc!
Trei Numere Naturale Au Media Aritmetica Egala Cu 30 Si Sunt Proportionale Cu Trei Numere Consecutive.Sa Se Afle Numerele.