RO Study
👤
Buj
Buj
16-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Imi poate rezolva cineva exercitiul??
Răspuns :
Serbia1
Serbia1
16-11-2016
greseliile sunt :
asi - corect se scrie as
le am-i - corect se scrie le-am
v-oi - corect se scrie voi
vruoi - coresct se scrie vrea
Answer Link
Crystal3
Crystal3
16-11-2016
Text corectat:
Dacă aş fi învățat mai mult,probabil că nu aş mai regreta rezultatele pe care l-am obținut la examen.Îmi va fi învățătură de acum înainte şi le voi spune tuturor pățania mea.Tu ai vrea să fii sfătuit?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă La Ex 6 Va Rog
Nymărul De Numere Prime Mai Mici De Cât 10 Sunt..
Salut am Nevooe De Rezolvarea La Urmatoarele Functii f:R La R,f(x)=3x-4 f:R La R,f(x)=2x-4 f:R La R,f(x)=-3x+6 f:R La R,f(x)=-2x-1 f:R La R,f(x) =-2x+1 AJUTOR O
Faceți Un Text De Două Pagini Despre Cum Vi Se Pare Vouă Că Va Fi Mai Fi Ora De Fizică În 2070 Adica Cat De Mult Se Va Schimba Tehnologia Si Cat De Diferiti Vor
. Un Unghi Are Măsura De 68º. Aflaţi Măsurile Unghiurilor Formate De Bisectoare Lui Și De Laturile Suplementului Adiacent Cu Acest Unghi.
4. Calculati Trei Numere X, Y, Z A Caror Sumă Este S, Stiind Că X Şi Y Sunt Direct Proportionalecu 0,(3) Si 0,1(6), Iar Y Şi Z Sunt Invers Proporţionale Cu 15 Ș
16 Il Cuprinde Pe 2 De 7 Ori; C)6 Este De 2 Ori Mai Mic Decit 8; 5 Ezte Numate Lui 19; Adevarat Ssu Fals.
Stiind Ca A+b-c=50 Si D=56-5X8 Calculati Ad+bd-cd
. Calculați [tex] \sqrt{2} [/tex]a) Cu Aproximație De O Zecime Prin Lipsă Și Apoi Prin Adaos;b) Cu Aproximație De O Sutime Prin Lipsă Și Apoi Prin Adaos.
Completați Cu 3 Numere:a)8,14,20, ... , ... , ... .b)12,23,34, ... , ... , ... .c)13,35,57, ... , ... , ... .d)1,4,16, ... , ... , ... .e)5,11,23, ... , ... , .