RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
am nevoie urgent la postare va rog
Răspuns :
Bianca24072003
Bianca24072003
15-11-2016
de ce ai nevoie????????????????????????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Sintagma?
Cate Numere Naturale De Trei Cifre Exista,stiind Ca Prima Si Ultima Cifra Sunt Identice?
Ce Inseamna Comfa?? Va Roggggg Stie Cineva????????
1 Suntele Sau Grupul De Sunete Așezate La Sfârșitul Substantivelor Pentru A Indica Numărul Se Numesc 2 Partea De Vorbire Care Insoteste Un Substantiv Arătând Ca
,,Va Plac Secretele? Eu Cred Ca Fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui,ca Sa Fie Cu Adevarat Frumos.Si Mai Cred Ca Fiecare Carte Trebuie Sa Aiba O Viata Se
1)Raportul Ariilor A 2 Patrate Este Egal Cu 36/25.Determinati Raportul Laturilor Celor 2 Patrate Si Raportul Perimetrelor Celor 2 Patrate. 2) Daca X/y=3/5 Atunc
Cine Ma Ajuta Cu Acest Exercitiu? 1.Fie X1 Si X2 Solutii Reale Ale Ecuatiei X^2+x-1=0 Sa Se Arate Ca X1/x2+x2/x1 Apartine Lui Z
A Sau F,de Ce Este F? Insuficienta Renala Cronica Si Litiaza Urinara Sunt Boli Ereditare. Urechea Interna A Mamiferelor Contine Celule Auditive Cu Cili.
Aratati Ca :(2n+5 , 3n+7) =1
Ce Numere Naturale Pot Fi Puse In Locul Lui "x" , Pentru Ca Fractia X+2/6 Sa Fie: a) Mai Mica Decât Întregul b) Egala Cu Întregul Va Rog Să Mi Dati Raspuns