RO Study
👤
Poly4
Poly4
15-11-2016
Fizică
a fost răspuns
Cum este fauna toamna?
Am nevoie de o pagina.
Răspuns :
Davidmat
Davidmat
15-11-2016
Toamna este frig frunzele cad ploua forte mult nu mai sunt flori totul este fara culoare parca totul se scufunda intr un negru.Noorii sunt negri si ploua foarete mult nu mai sunt pasari. Imi pare rau nu mai imi vin idei cu ce sa completez!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce Anotimpuri Cade Grindina
Un Sinonim Pentru Staruinta!!!
O Propozitie Cu Complement Circumnstantial De Mod Exprimat Prin Verb La Infinitiv
Determinati Toate Numerele Care Impartite La 13 Dau Restul Egal Cu Catul
Alcatutit Un Text Din 5 Enunturi Cu Obiceiuri De Iarna
Enunturi Cu Ajutorul Expresiilor:vazdugul Sur ; covor De Zapada ,alb Si Gros ; marginile Zarii.RAPIDD!!URGENT!!RAPID!!
Dati 5 exemple de : a)epitete b)comparati c)metafore d)personificari e)enumeratiiCu Acestea Formati Enunturi Pe Care Sa Le Introduceti Intro Compunere :DDau
Catul A Doua Numere Este 3,iar Unul Dintre Numere Este 9. Care Poate Fi Celalalt Numar???? Afla Toate Solutiile!!! Va Roog!!!
Elevii Unei Scoli Participa La Un Concurs De Sport, Daca Sunt Impartiti In Grupe De Cate 72 Raman Separat 69 Elevi , Daca Ii Imparte Cate 60 Raman Separat 57 El
Alcatuiti Propozitii In Care A Cre,a Fi,a Scrie,a Urî,a Sosi Sa Se Afle La Perfectul Simplu,persoana A2-a Singular Si Plural. Var Rog