RO Study
👤
MocanuRazvan
MocanuRazvan
15-11-2016
Matematică
a fost răspuns
x:8=6
x=?
x=?
Rpd Va rog
Răspuns :
Roxy786
Roxy786
15-11-2016
x:8=6
x=8*6
x=48
48:8=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"DINTRE" E Prepozitie Compusa Sau Prepozitie Simpla?La Varianta Speciala M-am Uitat Pe Barem Si Scria Ca E Compusa,dar Eu Stiu Ca E Simpla...
1)Descompus In Produs De Factori: [tex]( 4x+1)^{2} - (2x+3)^{2} [/tex] Este.............2) 7 Minus Radical Din 3 Totul La Puterea A Doua Este Egal Cu .......[te
Esti Un Reprezentant Al Unei Reviste Si Te Adresezi Unui Compozitor .Scriei O Scrisoara De Minim 10 Randuri .Succes!
Valoarea Morfologica Pentru Cuvintele subliniate din Propozitia : "Muntii Apuseni Sunt Munti Tineri,de Incretire, Formati In Orogeneza...."
Ce Valoare Morfologică Are Cu Vântul Totodata ("totodata" Femeia E Superstitioasa.)? Valoarea Morfologică A Cuvântului "de vazut" Este Verb NEpredicativ Sau Doa
Nu Inteleg Diferenta Dintre Atribut Pronominal Si Atrivut Adjectival :| Cineva Mi'a Spus Ca Trebuie Sa Aiba Caz ,nr Si Gen La Fel Daar Cand Incerc Sa Pun Intr
Realizeaza Expansiunea Partilor De Propozitie Subliniate In Propozitii Subordonate Corespunzatoare Si Precizeaza Felul Acestora: Vikingii Au Calatorit Si Cu Int
Formuleaza Propozitii Dupa Urmatoarele Scheme:a)S +P subst. verbb)S +P +P.S pronume Verb Subst.c)P.S
Ce Scrii Daca Iti Zice Sa Argumentezi Ca Textul....este O Opera Epica?
Cateva Expresii Frumoase Pentru O Compunere ? Si O Introducere, Cu Exceptia Celei E Vara/vacanta/zi/noapte.