RO Study
👤
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cum afecteaza bruma plantele
Răspuns :
Giorgia111
Giorgia111
15-11-2016
le inghete si le incetineste cresterea si fotosinteza.
Answer Link
Serbansavon
Serbansavon
15-11-2016
Bruma ingalbeneste frunzele plantelor le usuca si le omoara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pls Ajutatima Am Nevoie .... Dau Pct Multe
Spiridusii Lui MOS CRACIUN Confectioneaza Papusi Si Robotei.Pentru O Papusa Se Lucreaza Timp De 25 De Minute Iar Pentru Nu Robotel Se Lucreaza 23 De Minute.In C
Buna!! Cine Poate Sa Imi Spuna Si Mie Semnificatia Imaginii "mreaja De Vapaie" Din Poemul Luceafărul?Va Rog Frumos!! Ofer 20 De Puncte
III. Se Dă Schema De Reacții: 1) B Mn O2= A+b ( Săgeata In Sus La B) 2) D T Grade Celsius= C+d ( Săgeata In Sus La D) 3) E=c+a 4) F+b=c 5) G+b=a 6)g+h=i 7) F+h=
Se Considera Numerele Reale A,b Si C, Astfel Incat A+b=3, B+c=4 Si C+a=5. A) Calculati Valoarea Expresiei A+b+c; B)determinati Numerele A,b Si C. Va Rog Frumos
Alcătuiește Un Text De 5 6 Rânduri Cu Otrogamele Mia Mi-a
La Colindat Alexandra Teodor Și Andrei Au Primit Impreuna 81 De Nuci Alexandra Cu 3 Nuci Mai Multe Decât Teodor Iar Teodor Are Cu 6 Nuci Mai Puțin Decât Andrei
1. Scrieți Sub Fiecare Dintre Punctele A, B, C, D, E, M, N, P, R Coordonata Corespunzatoare.O A B C D E M N P R‐---------------------------------------
Realizează Un Dialog Între Furnică Și Greiere În Care Să Folosești Și Semnul De Punctuație Două Puncte
Scrieți Un Program C++ Care Citește De La Tastatura Un Nr Natural Nenul N Și Apoi N Nr Naturale De Maximum 4 Cifre Fiecare, Reprezentând Elementele Unui Tablou