RO Study
👤
Mistrean
Mistrean
15-11-2016
Istorie
a fost răspuns
care an este in sec.Xlll
Răspuns :
15sdd
15sdd
15-11-2016
Secolul 13: anii 1201-1300
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Enunturi In Care Cuv. Mlastina ,nisip Sa Fie Atribute In Toate Cazurile
O Carte A Fost Deschisa La Mijloc Si S-a Constatat Ca Suma Numerelor De Pe Cele Doua Pagini Este 135a) Cate Pagini Are Cartea?b) Cate Cifre Se Folosesc Pentru P
1.Determinati Numerele Intregi Impare Si Consecutive A,b Si C Cu Proprietatea a Ori B - A Ori C = 26 . 2.Determinati Numerele Intregi Pare Si Consecutive X,y
1. Stabileste Numarulde Litere Si De Sunete Din Cuvintele :ceasornic generalgeamgiuvegheaughindagherghef2. Trece Verbul "a Fi " La: - Valoarea Copulativa
MULTE PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Punctele A,B,C Reprezentate Pe Axa Numerelor Corespund Numerelor Naturale 4,9, Respectiv A.Aflati Valorile Lui A Daca:a) A
Care Este Valoarea Expresiei: [tex] \frac{1}{sin 10} - \frac{ \sqrt{3} }{cos 10} [/tex]
A) Un Produs Costa 150 De Lei .El Se Scumpeste Cu 10%.Calculati Pretul Final Al Produsului.b)Un Produs Costa 245 De Lei .El Se Ieftineste Cu 20%.Calculati Pretu
Heii..stiu Ca Nu Este Corect Dar.... Stiti Cumva Ce Rechizite Si Ce Materii Voi Avea In Cls A 6-a Ca Eu Trec si Vreau sa Stiu Cat Mai Multe... ;) :)PLEASE.. SU
Vrei Sa Cumperi O Bluza De 97 De lei.Nu Ai Bani Asa Ca Ii Ceri Mamei 50lei Si Tatei 50lei=100lei.Cumperi Bluza Si Iti Raman 3 Lei.Ii Dai Mamei Tale Inapoi Un Le
1 ) Ordonati Crescator Numerele : A) 2 ³⁵ , 4 ¹⁸ , 8 ¹¹ ( Adica Daca