RO Study
👤
Geani111111
Geani111111
15-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați .
Răspuns :
Lucianbita19
Lucianbita19
15-11-2016
a)-17
b)-65
c)-15
d)1
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(4√3-2√27)·(-√2)-(√54-√216)=
Buna!Pana Maine Tre' Sa Ma Pregatesc La Olimpiada La Biologie !Am Invatat Dar Am Nevoie Si De Toate Bolile Ochiului Urechii Limbii Nasului Si Pielii
Este Corect:zona Petroliera,piatra Funerara,voce Familiara,scrisoare Familiara,copiere Literara?
Fie M Si N Puncte Situate De O Parte Si De Alta A Segmentului [AB]. Se stie Ca [MA]≡[MB] Si [NA]≡[NB]. Aratati Ca MN Este Mediatoare Sgmentului [AB] . (Vreau Re
Pretul Unui Produs Majorat Cu 15% Devine 345 Lei .Aflati Pretul Initial Al Produsului
Stie Cineva Cum Se Calculeaza lungimea In Km De La Un Punct La Altul De Pe Harta Cu Ajutorul Retelei De Grade,stiind Ca 1 Grad De Pe Harta are 111 Km(reali)?
Am Nevoie Urgent La Limba Si Literatura Romina De Un Dialog Intre 2 Peroane Ca Discutia Lor Sa Fie Despre Un Film.Va Rog Frumos Ajutatztimaaa!!!De 10 Replici Am
Suma Dintre Dublul Primului Nr. Si Triplul Celui De-al Doilea Este 2488. Impartind Primul Nr, La Sfertul Celui De-al Doilea Obtinem Catul 3 Si Restul 2. Aflati
INVAT ATOR SA FIE ACELA CARE TE INVATA LUCRURI MULTE. CE ESTE INVATATOR? A)COMPEMENT DE AGENT B)CD C)
Pretul Unui Televizor S-a Marit Cu 10% .Dupa Un Timp , Noul Pret Al Televizorului S-a Micsorat Cu 10% .Dupa Aceste Doua Modificari Televizorul Costa 1980 Lei .D