RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este fraza?? Imi spui??
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
15-11-2016
Fraza este o succesiune de mai multe propozitii, fara sa existe punctul final, decat la sfarsitul acestei insiruiri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Explica Si Mie Cineva Cum Se Rezolva Problema De Mai Jos? Raspunsul Este B, Dar Nu Inteleg De Ce.
Personapele Aflate De Partea Raului Sunt Va Roggg Ajutatima Urgentt Inima +coroana
CULEGERE DE MATE 36 8. Calculați: a) (x + 1)? +(x - 2)x b) (2 + A)? – 2ala-1) c) 3(a - 4)-(a+3) d) (x +3) – (4 + X) e) (x + 5) + (2x +1) ) (3x +1) – (1 – 2xX2x
Please Help Me Coroana Nu Bagati In Seama Ala Verde
49. Fie Şirul De Numere Naturale: 4, 10, 16,22,28, ...a) Determinati Al 75-lea Termen Al Şirului.b) Care Este Al 2018-lea Termen Al Şirului?c) Determinați Al Câ
Îmi Puteți Spune Și Mie Ce Va Plăcut Din Poezia Doina De Octavian Goga? :(
Fie Punctele A(-9,5) M(-3,2) B(-2m+11,2m-9) Determinati M Pentru Care Punctul B Simetricul Punctului A Fata De Punctul M
Analiztai Cuvintele Din Urmatoarele Proprozitii Apoi Realizati Schemele Liniare 1 Zapada Sclipitoare S-a Asezat Pe Ulitele Satului Adormit 2 Vapoarele Circula P
În Două Coșuri Sunt 820 De Nuci Dacă Din Primul Se Lua 41 De Nuci Tari Pune În Al Doilea Atunci În Primul Ar Fi De Trei Ori Mai Multe Nuci Decât În Al Doilea Câ
Calculează 6✓7-3√5va Rog Am Nevoie Urgent!!!