RO Study
👤
Bumbcornelia
Bumbcornelia
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
scrie mesajul tau adresat vantului
Răspuns :
Ioana488
Ioana488
15-11-2016
pentru vant
,,Vantule mie imi place de tine,dar tu esti foarte rece si nu imi place asa ca te rog sa nu mai fii atat de racoros sisa vii mai rar pe la noi!,,
sper ca este de folos si ca iti place
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Identifici Un Paragrafdau Coroana
Exercițiile 5 6 Și 7 , Încercuiește: Cerință 5: Alege Începutul Textului Creativ Care Prezintă Personajele Principale Care Iau Parte La Acțiune Cerință 6: Încer
1. Sa Se Scrie In Programul C++ Care Citeste De La Tastaura N Numere Naturale Reprezentand Mediile La Informatica Ale Elevilor Unei Clase, Calculeaza Si Afiseaz
Daca Poate Cineva Sa Ma Ajute As Fi Foarte Bucuroasa
4. Put The Adjectives In The Correct Space.polite, Hesitant Lucky, Afraid, Rude, Sorry, Disappointed, Proud, Gladsurprised1. John Was.....to Survive The Earthqu
Pentru A Confectiona 4 Bluze Și 3 Rochii Un Croitor Are Nevoie De 20, 75 M De Pânză, Iar Pentru A Confectiona 3 Bluze Și 2 Rochii, De Același Fel,are Nevoie De
I Ask Questions To The Following Sentences Paying Attention To The Interrogation Rules:Example: John Washes His Face – Does John Wash His Face? They Speak – Do
5. Capacitatea Unei Piscine Gonflabile Este De 600 De Litri. Pentru A Se Umple, Se Deschid Simultan două Robinete Cu Debitul De 10 L/min, Respectiv 200 Dl/min.
Scrie Cuvinte Care Arata Insusiri Pentru. Miei
URGENT AJUTOR DORESC ENUNTURI IN CARE STRUCTURA “BAIAT VESEL” SA FIE LA TOATE CAZURILE .. AM NEVOIE URGENT MULȚUMESC