RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Faceti propozitii cu oficial si oficios
Răspuns :
Inteligent14kssmsmk
Inteligent14kssmsmk
15-11-2016
Oficial , Andreea este castigatoarea concursului de engleza .
Eu sustin oficios aceasta propunere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am Nevoie De Informatie Interesanta Despre Mecaniscme Simple:pirghia,planul Inclinat,scripetele....va ®ög!
Fie ABC Triunghi Dreptunghic , M(<A)=90 De Grade , M(<B)=60 De Grade Si AB=4 Cm.Calculati:a).sinB , Cos B , TgB,ctgB.B).lungimile Laturilor Triunghiului
Un Dreptunghi Are Lungimea De 8 Cm Si Latimea Egala Cu 3 Pe 4 Din Lungime.Latimea Dreptunghiului Este De... Cm.
Explica Rolul Reliefului In Repartitia Teritoriala A Populatiei Chinei.Cit Mai Repede, Va Rog (scurt, Clar Si Cuprinzator)
Bunica A Cumparat 1.75 Kg Rosii,3.5 Kg Cartofi Si 3 Kg Mere.Stiind Ca 1 Kg De Rosii Costa 2,5 Lei, 1 Kg De Cartofi 1,3 Lei Si 1 Kg De Mere 3,50 Lei,aflati Ce Re
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii, In Care Sa Existe Si O Subordonata Atributiva, Care Sa Aiba Ca Termen Regent Substantivul oras.
Suma A Trei Numere Este 55.Stiind Ca Primul Nr. Este De Patru Ori Mai Mic Decat Al Doilea Si Dublul Celui De-al Treilea.Sa Se Afle Numerele.
Hei,mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Să Clasific Adjectivele;Moarte,mai Mari,imprecis,noua,vechi,neguțătoreștilor,gri,nemaivazut,palpitândă, Pieptănați,pieptăna
Dupa Ce Sa-u Vandut 143 De Beculete Rosii,214 Beculete Albastre Ai 170 De Beculete Galbene .la Un Magazin Au Ramas 282 De Beculete Rosii ,albastre Si Galbene .
Semnificatia Versului "Nu Putea Zbura Fara Ei"