RO Study
👤
CosminaH
CosminaH
14-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă...... Este urgent!!!
Răspuns :
AndraB
AndraB
14-11-2016
b=4: radical din 16=> b= 4:4(radical din 16=4)=1
Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete De Sentences With Am/'m,is/'s,are/'re. Write În Tour Notebook. 1.It...a Book.2.I...Anna.3.They...teachers.4.My Name...bob.5.We...friends.6.
Un Text Narativ De Cel Puți 120 De Cuvinte In Care Sa Relatezi O Întâmplare Memorabila Care Sa Desfășurat Intr-un Loc Drag Tie
Ajuta Cineva Rog Frumos Creează Alte Două Propoziții În Care Cuvântul Dulce Ar Avea Sens Propriu Și Figurat
Ideea Principala A Documentului URGENTTT: Dintotdeauna Omul A Vrut Să-si Citească Zeii Prin Sărbători A Stabilit Că Vor Fi Anumite Zile Când Sentimentul Religio
De Ce A Hotărât Andrei Sa Citească Zilnic?
Aduceti La Forma Mai Simpla: 2√27-3√48+6√72supra√24(asta E Fractie) 6√72 Asupra √24 Va Rog Mult
Identifca Organe Animale Si Vegetale Care Au Contiunt Ridicat Sau Scăzut De Apa
Vreau Și Eu O Poezie Pentru O Colega Foarte Frumoasă Si De Treaba Pe Nume Denisa. Are Ochii Căprui, Părul Saten Și Este O Foarte Bună Prietenă!! PLS
Determinați Cel Mai Mic Număr Dintre Următoarele Numere Raționale : 0,(43) , 0,4(3) , 0,5
Remarcati 2 Posibile Perspective De A Interpreta Morala Sau Mesajul Ascuns Al Parabolei: a)credinta Are Putere De Influenta Numai Asupra Celorcu Sufletul Deschi