RO Study
👤
NycAdi
NycAdi
14-11-2016
Matematică
a fost răspuns
care este teorema lui Pitagora
Răspuns :
Stefanel1234
Stefanel1234
14-11-2016
ipotenuza=radical din cateta 1 la patrat + cateta 2 la patrat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG AJUTATI- MA! Daca Ma Ajutati La Urmatorul Ex Va Ajut Si Eu La Niste Ex Care Voi Nu Le Stiti Si Poate Eu Le Stiu EXplica In 3-5 Randuri Semnificatia Verur
Se Supun Arderii 416 G Amestec Metan ,etan Si Propan In Raport Molar De 1:2:3 . Se Cere Volumul De Aer Necesar Amestecului Si Compozitia In Procente Masice A
Calculati : (4/5)^13 : [(4/5 )^2 ]^6 = ?? nu.mi Mai Amintesc Cum Ridic Fractia La Putere HELP !!!
Suma A Patru Numere Consecutive Este 629474.Care Sunt Numerele
Sa Se Considere Triunghiul ABC Cu AB=5, AC=6, BC=7.Sa Se Calculeze Cos A..clasa 9
Mircea Isi Doreste Sa Parcurga Cu Bicicleta ,in 3 Ore,o Anumita Distanta,mergand Cu Viteza Constanta .Stiind Ca A Parcurs40 Km In Primele 2 Ore ,determinati A C
1. A)de Jur Imprejurul Unui Iaz In Forma De Dreptunghj Cu Lungimea De 1200m Si Latimea De 5ori Mai Mica Se Sapa Un Sant. Care Este Lungimea Santului? B)un Pa
Rezolvați Următorul Calcul : 1+2+3+......+98+99+100=? Va Rog Sa Îmi Spuneți Cum Lati Rezolvat.
Imi Puteti Da Si Mie Caracterizarea Tuturor Personajelor Din Romanul "La Medeleni"
Intrun Cos Sunt De Trei Ori Mai Multe Banane Decat Mandarine. Daca Adaugam Patru Fructe De Acelasi Fel Atunci Numarul Bananelor Va Fi De Cinci Ori Mai Mare Deca