RO Study
👤
Ellysa
Ellysa
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
exemple de poezii de toamna universale
Răspuns :
Anamariatimea
Anamariatimea
14-11-2016
presupun ca sar potrivi poezia scrisa de vasile alecsandrin care a fost cel mai important poet pana la mihai eminescu.poezia se numeste sfarsit de toamna.sper ca tia fost de folos raspunsul meu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Functia F : R Cu Valori In R , F (x)=2x-1. Rezolvati Ecuatia F (x) + f (1) ≤f (2)
Buna Ziua Vreau Si Eu Raspuns La Urmatoarea Propozitie. Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului o Ce Peisaj Frumos. Asta Este Prima Iar A Doua Este: Are un
Va Rog Frumos Am Si Eu Nevoie De Un Text De 5-7 Randuri Cu O Intamplare In Care Jucariile Au Prins Viata.multumesc1 Pt Clasa 2.a
Sallut ,am O Problema La Un Exemplu ;Connstruieste Enunturi Cu Participii Avind Fuctia Sintactica De Atribut Adjectival,nume Predicativ Si Compliment Circumstan
As Dori Si Eu Un Eseu Argumentativ Despre Importanta Lecturii, Scris In Limba Engleza..in Care Sa Se Foloseasca Si Cateva Dintre Expresiile Astea...finally, The
Cum Se Zice In Engleza:un Om Este Inn Avion Oamenii Sunt In Barcacopiii Sunt In Parcbebelusii Sunt In Caruciorea Este Pe Scauncopiii Sunt In Barca(trebuie
Va Rog O Compunere Cu Numerale De Toate Feluri
1.Dati Exemple De Propozitii Cu Adverbe Provenite Din Substantive Si Din Adjective,prin Schimbarea Clasei Gramaticale . Explicati Cum S-a Realizat Aceasta Schim
Realizati Fisa Lui Smiley Dupa Model:Data Si Locul Nasterii:Inaltime:Cariera:(pe Scurt)
3. Menţionează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Evidenţiate În Text : A Treia, Din, Unui, Au Fost introduse. 4 Puncte 4. Precizează Funcţia Sintactică A Părţil