RO Study
👤
Rspunzel
Rspunzel
14-11-2016
Istorie
a fost răspuns
noteza cel putin 5 cuvinte cu cuvantul cred
Răspuns :
Alinadana8
Alinadana8
14-11-2016
cred,credinta,credincios/a,credinciosie,credeti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16. Se Consideră Mulțimile A = {-5, -3, -2, 1, 2, 4, 7), B = {x | Xe A, X ≤ 0), C = {x | Xe A, |x| = X}, D = {x | XeA, |x| = -x}, E = {x | X < A, |x| < 3
Ce Sunt Ge Fiecare Ma Siind Ca In Nocal Sum Probleme Cu Numere Consecutive 1 Desemini 8 Mumene Mutuale Consecutive Pare A Cior Sumá Em 3 Care Pereche De 7 Mumer
Lucrați În Grupe De Câte Patru Elevi Realizați Un Poster În Care Să Prezentați Textul Studiat Distribuiți Sarcinile Individuale Apoi Discutați Rezultatele Și St
2x-2 Derivat=?? Vreau Si Explicatie Va Rog
Fisa De Personaj Despre Carol 1 .Faceți Pe Două Foi A4.Va Rog Să Scrieți Despre El Și Viața Sa
1 (1 P. X 2 = 2 P.) În Următorul Proverb Apare Un Joc De Cuvinte: În Cadrul Enumeraţiei, Fiecare Substantiv Îşi Pierde" Prima Literă, Devenind Astfel Un Nou Cuv
*... Și Mama, Care Era Vestită Pentru Năzdrăvăniile Sale, Imi Zicea Cu Zâmbet Une Când Începea A Se Ivi Soarele Dintre Nori După O Ploaie Îndelungată: Leşi, Cop
Ajutot Ujent Vă Rog Frumos Din Tot Suflet Ex 8 Şi 9 Vă Rog Frumos Din Tot Suflet Dau Pucte Şi Corană Vă Rog Frumos Din Tot Suflet
1. Copiați Pe Caiete Şi Completați În Spațiile Libere numere Întregi Astfel Încât Să Obțineți Egalităţi. a) -8+...=-3; b)-10-...=-4; d) 48...=-12; e) ...:9=-108
Știind Ca:numerele X;y;z Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,3,5 Iar Suma Lor Este 100 ,sa Se Determine Numerele X:y;z.