RO Study
👤
Titanicus
Titanicus
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
ce sunt zicătorile românești
Răspuns :
VLADAN
VLADAN
14-11-2016
zicatorile sunt fraze scurte uneori rimate,asemanatoare maximei,prin care poporul exprima in mod metaforic o constatare de ordin general,filozofic,un principiu etc.,o norma de conduita etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(psihologie) Exprimă Părerea Personală Despre Următorul Citat:,, Fericirea Nu Constă În A Nu Dobândi Și A Dispune, Ci A Nu Dori '' Maxim 15 Rânduri
Ma Ajutati Si Pe Mine.la.ex 4 Textul Legenda Bradului...
50 DE PUNCTE SI COROANA!!! Completati Tabele De Mai Jos:poza Atasata.clasa A 7 A
O Librărie A Vândut Într-o Săptămână 3/8 Din Numarul De Caiete Scoase La Vanzare,in Saptamana Următoare A Vândut Același Număr De Caiete, Iar În Cea De A Treia
La O Fabrica 35% Din Totalul Angajaților Sunt Femei Iar Restul Sunt Bărbați Care Sunt Cu 420 Mai Mulți Decât Femeile.sa Se Determine Numărul Total Al Angajațilo
5. Scrie Numărul Cu 4 375 Mai Mare Decât: Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre: Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre: . Numărul Natural Alcătuit Din Patr
Efectuați Va Rog Ajutati Ma Am Mareee Nevoie Dau Coroana Si Tot Ce Trebuie
Bună!Am Și Eu Nevoie De Acest Exercițiu Și Nu Cred Ca Mi A Dat Rezultatul Corect,va Rog Ajutați Ma
GreceanuPetre Ispirescu A Fost Odată Un Împărat Care Se Numea Împăratul Roșu. Împăratul Era Foarte Necăjit Pentru Că În Zilele Lui Niște Zmei Furaseră Soarele Ș
Repede , Va Rog! Dau Coroana Si 5 Stele.