RO Study
👤
Ely2o
Ely2o
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
prop. cu cauzal si cazul
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-11-2016
Am avut tema sa analizam complementul cauzal. Mergem cazual la petreceri împreuna. M-am destins urmărind un film bun. Domnul distins se îmbraca sumbru. Numeralul ordinal imi da bătăi de cap. Vom studia fracția ordinara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Atelier De Croitorie S-au Lucrat Paltoane Din 65m De Stofa Si Sacouri Din 37m De Stofa. Dacă Pentru Un Palton S-au Folosit 3m Stofa, Iar Pentru Un Sacou
Cine Ma Ajuta???Repede!Multumesc!
Nelu,Aurelia Si Florina Au Impreuna 1439 Alune..Aurelia Are Cu 79 Mai Multe Decat Nelu,iar Florina Are De 4 Ori Mai Multe Ca Aurelia;.Cate Alune Are Fiecare
Corecteaza Formulele Urmatoare Mos Batran Baba Batrana A Avansa In Fata A Reveni Din Nou A Traversa Strada Pe Partea Cealalta Este Coechipier In Echipa Cu Al
Ce Este Algoritmul Pleasse
Care Este Procedeul De Formare A Cuvântului : Mireasa(erai Mireasa Mea Dintotdeauna)
Va Rog Am Nevoie Urgent De Acest Exercitiu :Rezolvati Sistemul {x+y=4 x Imultit Cu Y=3
Intr-un Atelier De Croitorie S-au Lucrat Paltoane Din 65m De Stofa Si Sacouri Din 37m De Stofa. Dacă Pentru Un Palton S-au Folosit 3m Stofa, Iar Pentru Un Sacou
O Compunere De 150 De Cuvinte In Care Sa Specifici Ca "romanul Adolescentului Mirop" De Mircea Eliade Este Un Roman. In Compunere Trebuie: Sa Precizezi Doua Tra
Cine Imi Spune Si Mie (Plugusorul) "Romanesc" Si Scurt.......10 Puncte........... :) :) :) :) :) :) :) :)