RO Study
👤
Ely2o
Ely2o
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
prop. cu cauzal si cazul
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-11-2016
Am avut tema sa analizam complementul cauzal. Mergem cazual la petreceri împreuna. M-am destins urmărind un film bun. Domnul distins se îmbraca sumbru. Numeralul ordinal imi da bătăi de cap. Vom studia fracția ordinara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11.Într-un Microbuz Sunt Cinci Copii Şi De Patru Ori Mai Mulți Adulți. Câte Persoane Sunt În Microbuz?
13.Realizează Un Scurt Text Despre Disciplina(materia De La Școală)preferată,apoi Subliniază Subiectele.vă Rog Repede!
La Un Aprozar S Au Afișat Reducere 25% La Mere 50% La Banane Și De 75% Căpșuni Dacă Prețul Unui Kilogram De Mere Este 4 RON Al Unui Kilogram De Banane Este 6 RO
De Analizat PronumeleCâteodată Îmi Este Teamă Că Nu Îmi Voi Aduce Aminte Definiție. Îmi Dau Seama Că Este Frică Pentru Că Atunci Inima Îmi Bate Mai Tare Și Nu Î
Va Rog Ajutați-mă La Exercițiul Acesta
Exerciții De Gramatică Pentru Clasele A III-a Şi A IV-a leşti Foarte Rău, Mişulică! Esti Mama Te Va Pedepsi! Vo Fetițo, Aratăte Să Te Rexaminez! Fi Cuminte, Ali
Prezentati Evenimentele La Care Secfac Referirein Textul Acelasi Rubrici Folosind Expresile:la Inceput,apoi,mai Tarziu,in Acelasi Timp,in Final
Se Consideră Dreptunghiul MNPQ De Centru O. Să Se Calculeze: A) OM+ON+OP+OQ.b) MN + NO
Cei 87 De Copii Care Au Participat La Un Concurs Sportiv S-au Organizat În 16 Echipe, Unele De Câte 5, Altele De Câte 6. Câte Echipe Cu 5 Şi Câte Echipe Cu 6 C
O Propoziție Cu Cerul Negru