RO Study
👤
Zurli2004
Zurli2004
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
pluralul cuvântului pisoi
Răspuns :
Belissima1
Belissima1
14-11-2016
pisoi pisoiaș...... hhhhh
Answer Link
Piulici
Piulici
14-11-2016
Pluralul cuvantului
pisoi
este
pisoiasi.
SPER CA TE-AM AJUTAT!
:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Comentariu La A 3 A Strofa Din Poezia Doua Suflete De Vasile Alecsandri In Relatie Cu Textul
1. Stabileste Functia Sintactica Pentru Cuvintele Subliniate In Enuntul : Potrivit Rezultatelor STUDIULUI , Persoanele CARE Au O Retea VASTA De Prieteni isi Cre
Calculeaza Respectand Ordinea Efectuarii Operatiilor: 6x8+50:5= ;105-(21:7+12)+6x9= ;356+27:9-45:5=
Vreau Sa Stiu Duratele Muzicale Si Masurile Lor.merci
Facetimi Va Rog Repede Pe Baza Acestui Inceput (dar Va Rog Sa Fie Scurta Povestirea) : Este O Dimineata Calda De Primavara.Soarele Da O Stralucire Aurie Padurii
Suma A Patru Numere Naturale Este 36,3 .Al Treilea Este Egal Cu Media Aritmetica A Primelor Doua Numere,al Patrulea Este Egal Cu Media Aritmetica A Celui De-al
Aflati Valoarea Lui P Pt Care D(p-5;p+4) Se Afla Pe Gf:R Cu Valori In R F(x)=2x-12.
Dublul Lungimi Unui Segment [AB] Este Cu 3cm Mai Mare De Cat Trime Din Lungimea Acestuia.Aflati Lungimea Sebmentului [AB].
O Vanzatoare Din Greseala,2 Kg Bomboame Cu Pretul De 4,3 Lei/kg Cu 3 Kg De Bomboane Care Au Pretul De 5,6 Lei/kg.Cu Ce Pret Trebuie Sa Vanda 1 Kg Din Bomboanele
Exemple De Antepuneri