Răspuns :
Balada populara are caractere generale ale creatiei floclorice: oral, anonim , colectiv si traditional ;actiunea este liniara si alcatuita dintr-o succesiune de momente narative, uneori impletite cu descrierea.Conflictul este tensionat, dramatic, ilustrand o ciocnire autentica de pasiuni si de interese dintre eroi; subiectul este organizat in succesiunea: expozitie-intriga-desfasurarea actiuni-punct culminant-deznodamant, cu formule traditionale.
In fragmentul citat apare o ampla explozie, intriga si un inceput de desfasurare a actiunii, personajul principal fiind surprins mai putin in actiune, cat intr-un moment de reflectie asupra propiei sorti.
Sper ca te-am ajutat ! Am si eu culegerea si noi am scris deja exercitiile si compunerea.
In fragmentul citat apare o ampla explozie, intriga si un inceput de desfasurare a actiunii, personajul principal fiind surprins mai putin in actiune, cat intr-un moment de reflectie asupra propiei sorti.
Sper ca te-am ajutat ! Am si eu culegerea si noi am scris deja exercitiile si compunerea.