RO Study
👤
Luummii
Luummii
13-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva radical din 2304
Răspuns :
Alexandravert
Alexandravert
13-11-2016
Rezolvarea este în poză.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completați Grila Utilizând Termenii Cu Sens Opus Celor Indicate Pe Coloana A B Veți Obține Antonimul Cuvântului Răutate A Fix 2b Blândeșec Lene Slab Modest Împă
2. Trapezul Isoscel ABCD Are AB || CD, AB = 16 Cm, DC = 8 Cm Şi AC L BD. Aflaţi A) Aria Şi Perimetrul Trapezului; B) Distanţa De La O La BC, Unde AC BD = {0}.
REDACTEAZA O Compunere De Minimum 15 Rânduri În Care Sa Reprezinți Trăsăturile Operei Operei Epice
2. Se Consideră Un Unghi KAOB Cu Măsura De 110°15' Şi Semidreapta (OC În Interioru său, Astfel Încât M( (OC. Calculați Măsura Unghiului Dau Coroana
M-am Transferat De La Filologie La Științe Ale Naturii Si Am Primit Un Mail In Care Am Fost Informat Ca Trebuie Sa Dau Un Examen De Diferentiere La Info Inainte
Alcătiuți Un Text De 10-12 Enunțuri Din Care Să Reiasă Grija Omului Față De Mediu. Scrieți Un Text De Clasa A Treia La Științe Ale Naturii
Dacă A * C = 12 Și B * D = 30 Atunci A )a× B × C *×d = B) 7ac-2bd = C) 15ac : 2bd =coroana
Va Rogggggggggggggggg
Celui Mai Bun Prieten Al Tău Și Vrei Să-i Pregăteşti O Petrecere Surpriză. Elaborează Un E Care Il Ai In Vedere Atunci Când O Vel Organiza.
Cuvînt Din Literele: S A P U C S A P