RO Study
👤
Dany143
Dany143
13-11-2016
Limba română
a fost răspuns
5 cuv derivate de le cuv padure
Răspuns :
Domniamea
Domniamea
13-11-2016
padure padurar impadurit padurice
Answer Link
Dumy05
Dumy05
13-11-2016
impadurit padurar despadurit padurice paduret
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Lichid Cu Densitatea=800 Kg/m^3 Se Introduce O Capsula Manometrica (manometru).Daca Presiunea Masurata Este P=4800 Pa Atunci Capsula Manometrica Se Afla
Intrun Scuar Cresc De 4 Ori Mai Putini Artari Decit Stejari In Total 30 De Copaci Citi Artari Sunt? Citi Stejari Sunt?
Va Rog Să Mă Ajutați La Al 2-lea Exercițiu Din Fotografie Repede, Dau 65 De Puncte
Un Grup De 6 Elevi Folosim Cilindru Gradat Pe Care Scrie Mililitri Măsoară Volumul Aceleași Cantității De Lichid Grupul A Obținut Următoarele Valori 89,5 Ml 91.
Ce Importanță Are Lămâia?
Calculeaza Masa De Apa Care Trebuie Evaporata Din 25 G Solutie De Concentratie 5% Pentru A Ajunge La 25%. PLSSSSSS AM DAT TST SI AM LUAT 6 SI TREBUIE SA STIU CA
Media Aritmetica A Trei Numere Reale Este 42 Si Suma Primelor Doua Este 22.Care Este Cel De-al Treilea
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Existe. A) Verbul A Vedea La Modul Indicativ ,timpul Perfect Simplu, Pers. A ||-a, Singular. B) Verbul A Da La Modul I
Traduceti In Engleza Cuvintele : Ghiozdan ; Radiera ; Penar ; Creion ; Pix ; Carte ; Ascutitoare.
Ajuuutoooor Reeeepeeeedeeee Va Rog Frumos Ex 4 De Jos Unde Nu Intelegeti Scrisul Imi Spuneti Dau Coroana Si 20 Puncte Reeepeede Vaa Rooog!!!!