RO Study
👤
Asasinu2006
Asasinu2006
13-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul nr 3 punctul B !!!
Răspuns :
Vss024
Vss024
13-11-2016
-Vai, imi trec atatea rime prin cap! Cred ca am devenit poeta! -Bravo tie! Cum te simti poeta? -Foarte bine! Ma voi duce in musuroi pentru a scrie niste poezii! Pa! -Pa! -Multumesc ca mai facut poeta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 3 Numere Este 12,4.primul Este 1/3 Din Al 2-lea Si Al 3-lea Este Cu 0,2 Mai Mic Decat Primul.Aflati Numerele.
Datimi Si Mie O Prpozitie Cu SUBIECT (exprimat Prin Subst Propriu Care Contine Un Hiat) + PREDICAT (exprimat Prin Verb Predicativ La Timpul Prezent)+ COMPLEMEN
Ajutaţi-ma. Va Rog La Exercițiul : 6 .
O Poezie Despre Vara
Lungimile Laturilor Unui Dreptunghi Sunt De 8 Cm,respectiv 4cm Si Se Micsoreaza Cu 4 Cm Respectiv,2cm.Aria Dreptunghiului Se Micsoreaza Cu
Cat Face 3gb Din 45 Go Ajutorr Va Rog
Abcd-trapez Isoscel Cu Diagonale Perpendiculare . Linia Mijlocie In Trapez Este 12 Radical Din 3 . Aflati Aria Lui ABCD! E Urgent, Va Rog!!!!!
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate:"Firme Bizare, Milimetrice Sau De Dimensiuni Unui Om, Continua Sa Iasa La Iveală Pe Măsură Ce Oamenii Expl
Analizează Predicatele : Trecu , N-ar Fi Îngăduit , Sa Am , Era O Minunăție .
Scrieți Definiția Completă A Subprogramului Recursiv F, Care Primește Prin Intermediul Parametrului N Un Număr Natural Nenul (1≤n≤9), Iar Prin Intermediul Param