RO Study
👤
VMN32
VMN32
13-11-2016
Matematică
a fost răspuns
afla numarul cu 3 mai mare decat 4
Răspuns :
Cipriciprian110
Cipriciprian110
13-11-2016
4+3=7
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
FCRK
FCRK
13-11-2016
3+4=7
Nr. este 7.
Sper ca te-am ajutat !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Ce Proprietate A Numerelor Se Bazeaza Monica Cand Este Sigura Ca Nici 95 Nu-i Suma Corecta? Ridichi=3 Lei Legatura;o Conopida =15 Lei Bucata;6kg=1o Lei Pe K
Nelu,Aurelia Si Florina Au Impreuna 1439 Alune. Aurelia Are Cu 79 Mai Multe Decit Nelu, Iar Florina Are De 4 Ori Mai Multe Ca Aurelia. Cite Alune Are Fiecare.
Afla Suma Numerelor 23 Si 4, 21 Si 5
Vă Rog Ajutați-mă!! E Urgent!!!! La 1 .Acesta Este O Eleva Eminenta Vă Rog Ajutați-mă DAU COROANĂ
Triunghiul UNT Este Dreptunghic In U Si Ipotenuza NT Are Lungimea De 5 Centimetri .Catetele NU Si TU Pot Avea Lungimile?
1.Sa Se Afle Doua Numere Naturale Care Au Suma 517 ,daca Cel Mare Impartit La Cel Mic Da Catul 72 Si Restul 6. 2. Sa Se Afle Doua Numere Naturale Care Au Difere
Explicati Cum Se Rezolva Ecuatia [ 0.5 +0.(3)] X 12
3 La Puterea A Doua + 3 La Puterea A Doua Totul La Puterea A Treia : 3 La Puterea A Treia + 3 La Outerea A Treia
In Triunghiul ABC Ascutitunghic Cu M (<B) =70*,înălțimea AD Si Bisectoarea [BE Se Intersectează In Punctul P.Atunci M (<APE) Este De...
Exemple De Intelepciune Si De Prostie Omeneasca, Din Prostia Omeneasca, Ion Creanga. Dau COROANA. Urgent