RO Study
👤
Dor3
Dor3
13-11-2016
Engleza
a fost răspuns
comparati numerele: a)2^72 si 4^37
Răspuns :
Amber09
Amber09
13-11-2016
[tex] 4^{37} = (2^{2} )^{37} = 2^{74} [/tex]
[tex]2^{74} \ \textgreater \ 2^{72} [/tex] => [tex]4^{37} \ \textgreater \ 2^{72} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezuma Pt Capitolul 2 Din Singur Pe Lume
Arătaţi Că Numărul A Este Pătrat Perfect Şi Apoi Calculaţiradical Din A: A=2× (1+2+3+...+99)- 99
2. Asociază Cuvintele Subliniate În Următoarele Enunțuri Cu Partea De Vorbire Potrivită. a. Eu Nu Mai Ştiu Nimic. b. Mergem În Excursie În Mai. c. Am O Bluză No
Bună! Am Nevoie De Niște Versuri Pentru O Melodie. Versurile Trebue Să Fie În Engleză.Iar Să Fie 3 Strofe A Câte 4 Versuri.Tema Melodiei Să Fie Bilionare. Merci
Care Este Valoarea Căldurii Necesare Pentru A Ridica Temperatura Unei Cantități De 500 G De Apa De La 20°C La 60°C ?
Ajutați-mă Si Pe Mine Va Rog Cu Acest Test La Geometrie Cât Știți Acolo, Dau Coroana E Urgent!!
4. Choose One Of The Following Sentences And Write A Story(100-120 Words) About It using The Following Words: To Commit A Crime, Police, To Investigate, To Catc
Am Nevoie De Ajutooor Urgeeeeeeeeeeeent Dau Coroana!!!!!!!!
Ajutatima Va Rogggg
2. Americanul De Origine Austro-ungară Care A Schițat Primul Model Al Sistemului De Calcul 4. A Prelucra 5. Abreviere Pentru Dispozitive De Intrare 7. Memoria T