Răspuns :
intr-o zi mirifica de vara eu cu prietena mea am facut un picnic la soare . la picnic am mancat briose, sandwiciuri,si am baut suc
deodata dintr-un tufis a iesit un iepuras blanos cu urechile negre si pete gri.prietena mea la luat acasa si ia dat de mancare
deodata dintr-un tufis a iesit un iepuras blanos cu urechile negre si pete gri.prietena mea la luat acasa si ia dat de mancare
Este o vară însorită . Soarele este atât de strălucitor . Eu cu familia mea ne decidem să mergem intr-o excursie la mare , în care vom sta 5 zile intr-un hotel de 5 stele .
A doua zi de dimineață m-am trezit cu un zâmbet larg pe buze , mă îmbrac , îmi iau bagajul si cobor jos unde era deja toată familia mea .
Mergem cu mașina unei colege de a mamei până la aeroport.
Ajungem la aeroport iar eu cu un zâmbet pe buze o i-au pr mama de mână urcând în avion în spatele meu fiind tata si sora mea.
Ne-am așezat pe scaune , iar eu adorm repede . Timpul trecuse ca prin magie căci mă trezește mama la 2 noaptea și îmi spuse că ajunsem .
Mă ridic , îmi iau bagajul si merg spre ieșirea aeroportului . La aeroport ne aștepta un coleg de al ratei care ne duce până la hotel . În 10 minute ajungem la hotel , iar eu obosită mă pun în pat adormind .
A doua zi de dimineață mă trezesc cu un zâmbet până la urechi . Mă îmbrac în costumul de baie si mă duc către familia mea , apoi mergem spre plajă . Este minunat , m-am jucat toată ziua pe plajă .
Sper să-ți placăăă :))