RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Scrieti 3 multipli a nr 6 mai mare decat 6
Răspuns :
Marius3556
Marius3556
13-11-2016
M
6={12,18,24}.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Opinia Ta Despre Rolul Examenelor In Viata Unui Adolescent?
Transformati In Hg: 5kg; 90dag; 1200g ; 7*10la Puterea 4 Cg; 9738,5 Dg; 280g . Vaaa Rogg , Imi Trebuie Pentru Mainee! Si Nu Am Inteles Lectia
Suma A Trei Nr. Naturale Este 202.Daca Impartim Al Doilea Nr. La Primu Nr. Obtinem Catul 3 Si Restul 0,iar Daca Impartim Al Treilea Nr. La Primul Nr, Obtinem Ca
Triunghi Echilateral ABC Este Inscris In Centrul O Si Raza 12cm.Se Cere:a)Lungimea Arcului AB;b)Aria Sectorului BOC.Va Rog Ajutati-ma Este Urgent!
A) Alcatuiti Propozitii In Care Predicatul Nominal Sa Fie Exprimat Prin Verbele Copulative Si Numele Predicative De Mai Jos: Verbe Copulative: A Deveni, A Insem
Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului Prin Care S-au Format Cuvintele : Maraitura , Facator , Infundat
Avioanele De Pasageri Care Zboara La 3000 M Inaltime Se Afla La Aproximativ -35 Grade Celsius.Picaturile De Apa Din Norii Pe Care Ii Trverseaza Nu Ingheata Pe
Salut! Cine Poate Sa Imi Rezolve Si Mie Urmatoarea Problema? "La Un Centru De Paine Se Vinde Dimineata Jumatate Din Cantitate De Paine Si Inca 4 Paini, La Pranz
Scrie 10-15 Randuri O Compunere In Care Sa Povestesti Cum Iti Imaginezi Ca Reuseste Fat-Frumos Sa O Invinga pe Muma Padurii.
In Luna Ianuarie,normal Temperaturile Sunt Negative Ziua Sui Noaptea.Daca Intr-o Zi Este -7grade Si In Alta Zi Este +3grade,care Este Diferenta Dintre Cele 2zil