RO Study
👤
Zuzanebuna1
Zuzanebuna1
13-11-2016
Matematică
a fost răspuns
11-x>5 ajutati-ma va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-11-2016
11-5=6 rezulta x <6 rezulta ×={0,1,2,3,4}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Primele Doua Pronume Reflexive Din Text ,mentionand Cazul Si Forma Acestora
6. Analizează Morfologic Conjuncțiile Din Următorul Enunţ (tipul, Felul După Struc- Tură, După Rolul În Enunt). ,,Duval Ridică Privirea, Îi Văzu În Uşă, Le Zâmb
Formulează Cât Mai Multe Propoziții Simple După Schemele Date Corectați Vă În Perechi Potrivit Criteriilor De Mai Jos Și Scării De Apreciere
Ex 8/87 : Redactează Un Text În Care Să-ți Exprimi Părerea Despre K Posibilă Legătură Între Haplea Și Pers Lui I.L Caragialeva Rog Urgent
B Acarul Și Dor 7 Precizează Care Este Tema Discuției Dintre Personaje. 8 Extrage Din Text Trei Caracteristici Ale Trenului Misterios, Care 9 Notează
Pag 54 Ex 3 Citește Urmatorul Citat : Sfintenia Vine Di Dragoste.Toti Cei Ce Cred Si Iubesc Cu Adevărat Sunt Sfinți. Răspunde La Întrebări: A) Cum Se Manifestă
Analizează Adjectivele Subliniate În Text Pentru Albastre Veșted Reci Despletită Crude Vechi Fragedă
[tex]2 + 2[/tex]Ct Este Nu Știu Mi-a Mi-au Spus 22
Write T Or F And Justify Your Choice With Selections From The Texte Urgent
A) Lăţimea, Știind: L = 12 Cm P = 40 Cm 1=? B) Lungimea, Ştiind: 1=5 Cm P = 38 Cm L = ? C) Perimetrul, Ştiind: L= Cel Mai Mai Mare Nr. Par Mai Mic Decât IL [= T